Zeekoeten
De Farne-eilanden is een groep eilanden aan de kust van Northumberland in Engeland. Er zijn 15 tot 28 eilanden, afhankelijk van de getijden. Ze liggen op 2,5 tot 7,5 km van het vasteland. Op de eilanden broeden maar liefst 55000 papegaaiduikers (puffin), honderden alken (razorbill), duizenden zeekoeten (guillemot), drieteenmeeuwen (kittiwake), Noordse stormvogels, grote sternen (sandwich tern), visdiefjes (common tern), Dougalls sternen (roseate terns), Noordse sternen (arctic terns), eider(eenden) (eider duck) en kuifaalscholvers (shag).